Lasergame

?
0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor uw aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
ADD TO iCAL CALENDAR

Ontdek alle soorten spelvormen!

https://dagpakketverhuur.nl/ lasergame kinderfeestje
https://dagpakketverhuur.nl/ lasergame set huren
Team deathmatch

Blijf zo lang mogelijk in leven door vijandelijke treffers te vermijden en te elimineren.

Spelers starten met 12 levens. Bij 12 treffers ben je uitgeschakeld. Herstel levens bij de centrale basis. Het team of de speler met de minste uitschakelingen wint. Speel sessies van maximaal 15 minuten.

Tip: Gebruik strategische posities, communiceer goed en blijf alert! Dit spel vereist behendigheid en teamwork.

Capture the flag

Doel: Verover de vlag van het tegenstandersteam zo snel mogelijk.

Beide teams zoeken naar de vlag van het andere team zonder uitgeschakeld te worden. Een speler moet de vlag naar de spelleider brengen zonder uitgeschakeld te worden. Het team dat de vlag veilig naar de spelleider brengt, wint en beëindigt het spel.

Zombie mode

In deze spelvorm begint één speler als “zombie” en probeert andere spelers te infecteren door ze te raken. Geïnfecteerde spelers worden ook zombies en helpen bij het infecteren. Het laatste niet-geïnfecteerde menselijke team wint. Deze spelvorm is spannend vanwege de unieke dynamiek en het proberen te overleven terwijl je door zombies wordt achtervolgt.

Escort mission

Bij deze spelvorm moet een team een VIP-speler veilig van punt A naar punt B brengen, terwijl het andere team probeert de VIP uit te schakelen. Het team dat de VIP veilig naar zijn bestemming brengt of het team dat de VIP uitschakelt, wint. Deze spelvorm voegt strategie en teamwork toe, waardoor het extra spannend is.