Zo werkt het

?

Werking van de laserguns

Bij het lasergamen richt je op het geweer van je tegenstander. Wanneer een speler vier keer wordt geraakt, verliest het geweer een leven (van de in totaal drie levens). Zodra een speler al zijn levens heeft verloren, moet het geweer bij de spelleider worden herladen. Gelukkig kan een speler met een speciale toetsencombinatie weer tot leven worden gewekt.

De geweren werken op batterijen waarmee je maar liefst 8 uur onafgebroken kunt spelen. Bovendien worden er voldoende reservebatterijen meegeleverd, zodat je onbeperkt lasergameplezier kunt beleven.

Binnen en buiten plezier

Met het lasergamepakket kun je zowel binnen als buiten spelen. Het is niet noodzakelijk dat het donker is, maar het draagt wel bij aan de spelbeleving. Bij lasergamen schiet je met krachtige infraroodstralen, volkomen veilig en zonder zware vesten. De sensoren en alle benodigdheden zitten in het geweer ingebouwd.

De geweren hebben een indrukwekkend bereik van 30 tot 50 meter (afhankelijk van het zonlicht), wat binnen en buiten voor veel plezier zorgt. Omdat het systeem pijnloos is, is het zeer geschikt voor kinderen en ideaal voor kinderfeestjes.

In teamverband of individueel

De geweren kunnen worden ingesteld in vier teamkleuren (rood, wit, groen en blauw) en zijn zichtbaar op het geweer zelf. Een spel vereist minimaal twee verschillende teams, aangezien je niet op hetzelfde team kunt schieten.

Door de scores bij te houden met de meegeleverde scorekaart, wordt een uitdagend en fanatiek spel gespeeld. De winnaar is degene of het team dat de minste levens heeft verloren.

Licht en geluidseffecten

De geweren hebben stoere lichteffecten tijdens het schieten en geraakt worden, en geven duidelijk de teamkleur en het aantal resterende levens weer. Geluidseffecten worden afgespeeld bij het schieten, geraakt worden en wanneer alle levens op zijn. Je kunt het geluid eenvoudig aanpassen aan je voorkeur.

Naast licht- en geluidseffecten hebben de geweren een schildfunctie die je 15 seconden lang beschermt, en kun je munitiesoorten wisselen om te bepalen hoeveel schade je een andere speler wilt toebrengen. Kortom, volop mogelijkheden voor een spannend en gevarieerd spel.