Archery tag

Wat zit er in het Archery Tag pakket?

Bij het huren van een Archery Tag set ontvang je alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met dit unieke spel. Archery Tag combineert de spanning van boogschieten met de actie van trefbal en paintball, perfect voor een avontuurlijk dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk Archery Tag avontuur wordt geleverd door heel Nederland.

    • Compacte bogen: Geschikt voor volwassenen en kinderen
    • LARP pijlen: Per boog ontvang je 2 gratis pijlen.
    • Beschermmaskers: Per boog ontvang je 1 beschermmasker.
    • Teamlintjes
    • Speluitleg en handleiding
    • Scorekaart, pen en fluitje
    • Oorkondes voor deelnemers: Voor alle deelnemers

     

    Hoe werkt het?

    Bij Archery Tag schiet je met bogen op tegenstanders met zachte, veilige pijlen. Elke speler heeft een aantal levens en wanneer je geraakt wordt, verlies je een leven. Spelers herladen door pijlen van de grond op te pakken. Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, met een bereik van ongeveer 30 meter. Teams zijn verdeeld in twee kleuren.

     

    Spelmogelijkheden

    Met de Archery Tag set speel je diverse spannende spellen, zoals Last Man Standing, Last Team Standing, Capture the Flag en VIP Game. In de handleiding vind je handige tips en spelvarianten. Het doel is om tegenstanders uit te schakelen door hen met pijlen te raken; uitgeschakelde spelers kunnen na een korte pauze weer meedoen. Geniet van een avontuur vol strategie en teamwork met Archery Tag!

    Veelgestelde Vragen over Lasergamen

    Wat is Archery Tag?

    Archery Tag is een spannende combinatie van boogschieten, trefbal, en paintball. Het doel is om je tegenstanders te “taggen” met speciale pijlen die zachte, veilige punten hebben. De deelnemers gebruiken bogen en dragen beschermende maskers om letsel te voorkomen. Het spel wordt gespeeld in teams en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

    Hoe werkt Archery Tag?

    Archery Tag werkt met twee teams die proberen elkaar uit te schakelen door pijlen met zachte punten af te schieten. Het spel bevat elementen van strategie, snelheid en behendigheid. Spelers kunnen obstakels gebruiken om zich te verstoppen en moeten nauwkeurig schieten om hun tegenstanders te raken. Winnen doe je door alle tegenstanders uit te schakelen of specifieke doelen te raken, afhankelijk van de spelvariant.

     

    Is Archery Tag veilig?

    Ja, Archery Tag is ontworpen met veiligheid in gedachten. De pijlen hebben zachte, schuimrubberen punten die blessures voorkomen. Daarnaast dragen alle spelers een beschermend masker. De regels zijn zo opgesteld dat onnodige risico’s vermeden worden. Het is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, waardoor het een veilige keuze is voor allerlei groepen.

    Is Archery Tag een sport?

    Ja, Archery Tag wordt beschouwd als een sport, omdat het fysieke activiteit, behendigheid, en teamwork combineert. Spelers moeten snel reageren, goed richten en tactische keuzes maken. Het is een dynamische en energieke manier om zowel fysiek actief te zijn als plezier te hebben.

    Is Archery Tag leuk?

    Zeker! Archery Tag is een ontzettend leuk spel voor mensen van alle leeftijden. De combinatie van spanning, actie en strategie zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen en plezier kan hebben, ongeacht ervaring. Het is ideaal voor uitjes met vrienden, familie-evenementen en teambuilding.

    Hoeveel mensen heb je nodig om Archery Tag te spelen?

    Voor een standaard Archery Tag-spel heb je minimaal zes spelers nodig, drie per team. Meer spelers zorgen voor meer actie en dynamiek, en bij grote groepen kunnen teams rouleren. Hierdoor blijft iedereen actief en betrokken.

    Verzending incl. retour € 9,95

    Of gratis bij ons afhalen